Obsitos-Őr Polgárőr Egyesület

 

 Hírek

2009. december 29. Évértékelő taggyűlés
A taggyűlésen három új ifjú polgárőr csatlakozott az egyesülethez: Szmolka Tamás, Balogh Dániel, Csík Attila.

2009. december 12. Egyenruha próba

2009. november 14. Polgárőr bál

2009. szeptember 01. Taggyűlés

2009. július 20. Az egyesület vezetőségének új tagja: Csik Mihály. Az egyesület új tagjai: Ugyan János, Szűcs Ferenc, Zsiros Zoltán, Zsiros Péter, Bocskai Attila, Köles Péter, Fischer Tamás, ifj. Varga László

2009. május 25-én a Művelődési Ház Civil Irodájában gyűltek össze a nyugdíjas egyesület tagjai, hogy meghallgassák Váradi László a 3. számú régió felelőse és Máté András elnök tájékoztatóját. Mindketten felhívták az idősek figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre, majd válaszoltak a hozzájuk intézett kérdésekre. A hátralévő időben érdekes és igaz történeteket meséltek el az egyesület tagjai.

2009. április 4. Borsodi László titkár a Megyei Közgyűlésen a Polgárőr Érdemkereszt Bronz fokozatát vehette át.

2009. március 26. Taggyűlést tartottunk a Művelődési ház kistermében. Vendégünk volt Váradi László régiófelelős, aki a közeljövő feladatairól tájékoztatott és válaszolt a felmerülő kérdésekre. Eldöntöttük, hogy július 31-ig emeltszintű szolgálatot látunk el.

2009. február 13. és 27. Tagjaink a leveleki Gárdonyi Géza Általános Iskola és a besenyődi tagintézmény farsangját is biztosították.

2009. január 29. Taggyűlés. Megbeszéltük az egyesületre 2009-ben váró feladatokat, áttekintettük a pénzügyi lehetőségeinket és elkészítettük a februári és márciusi szolgálati beosztást.

2008. december 30. Gépkocsi lángolt a Rákóczi utca egyik házának udvarán. A tűzoltás idején a leveleki polgárőrök (Máté András, Rutovics Pál, Varga Attila és Borsodi László) biztosították a zavartalan, balesetmentes közlekedést.

2008. december 29.  Évzáró taggyűlést tartottunk a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Óvoda ebédlőjében. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Somogyi János a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Jászovics László a megyei polgárőr szövetség elnökhelyettese, Váradi László régiófelelős, Bakó Károly alezredes, Szanyi Lászlóné Levelek, Laskai Tiborné Besenyőd község polgármestere és Kalán Ferenc r.főhadnagy.

Máté András elnök és Borsodi László titkár beszámolóját egyhangúlag fogadták el az egyesület tagjai.

Oklevéllel és tárgyjutalommal ismertük el kiemelkedő munkáját Csik Mihály, Laskai Tiborné, Bocskai Imre, Kiss Csaba és Varga László polgárőröknek.

A megyei polgárőr szövetség ajándékát vehette át: Máté András, Rutovics Pál és Borsodi László.

Az estét a polgárőr feleségek által készített vacsora és hosszúra nyúlt beszélgetés zárta.

2008. november 15. Nagy sikerű jótékonysági bált rendezett egyesületünk.

2008. október 23. - november 2. Folyamatos járőrözéssel igyekeztünk biztosítani a leveleki és a besenyődi temető rendjét.

2008. október 9. Taggyűlést tartottunk a Művelődési házban. Meghallgattuk Kapdos Gábor a baktalórántházi rendőrőrs parancsnokának tájékoztatóját, elkészítettük a következő hónapok szolgálati beosztását és döntöttünk arról, hogy november 15-én jótékonysági polgárőr bált szervezünk.

2008. augusztus 22-23. Polgárőrök segítették a rendezést a II. Kistérségi és Vidékfejlesztési Napon Leveleken.

2008. július 27. Egy személyt vittek kórházba a mentők vasárnap este, amikor a 41-es főúton, Leveleken két autó egymásnak ütközött. A helyszínelés idején a leveleki polgárőrök biztosították a forgalom folyamatosságát.

2008. július 26. Megyei Polgárőrnap Nagykállóban. Máté András elnök elismerésben részesült kiváló munkájáért. Másodikak lettünk a főzőversenyben.

is.

 

 

 

Asztali nézet